Paketne toplotne podstanice

Proizvodi

RAREX PAKETNE TOPLOTNE PODSTANICE

Prema specifičnim zahtevima kupca izrađujemo i podstanice paketnog 3D tipa, koje imaju na sebi kompletan primarni i sekundarni razvod prema parametrima koji su uzeti iz glavnog mašinskog projekta sa jasno utvrđenom granicom. Dizajnirane su tako da je omogucen lak i nesmetan pristup svim elementima, kao i jednostavno rukovanje i održavanje.

Isporucuju se takođe na samonosećoj metalnoj konstukciji različitih dimenzija u zavisnosti od toplotnog kapaciteta i spremne su odmah za upotrebu nakon isporuke i montaže.

Kontrola rada naših toplotnih podstanica je zasnovana radom elekronskog regulatora koji se bira u zavisnosti od željene aplikacije sistema i radnih parametara. Uglavnom je osnovni regulacioni krug u podstanicama krug grejanja i on omogucava da se temperatura vode u napojnom vodu sekundarnog dela podstanice menja u funkciji promene temperature spoljašnjeg vazduha, po zadatoj radnoj krivoj

Regulator upravlja radom elektromotornog pogona, (integrisan u sklopu ventila za regulaciju temperature i protoka) i menja protok vode kroz podstanicu u funkciji spoljne temperature. Za podstanice u kojima se predviđa isporuka toplotne energije za grejanje i PTV potrebno je omogućiti regulaciju konstantne temperature PTV. Opcioni moduli mogu biti umetnuti u kontoler za komunikaciju putem LON, MODBUS, RS-232 ili M-bus modula (merilo toplote).

Sve komponente naših podstanice su proizvod pažljivo odabranih i renomiranih svetskih proizvodaca. Kompletni procesi prilikom proizvodnje toplotnih podstanica su pod stalnom internom kontrolom i pod okriljem Sistema upravljanja menadžmenta kvalitetom unutar Rarex Company i sertifikacione kuće TUV Nemacka. 

Paketne toplotne podstanice 4

Kako do nas?

Adresa

Branka Pešića 11
11080 Zemun

Telefon / Fax

011/316-50-59
011/316-50-61

Radno vreme

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Email

office@rarex.co.rs

Scroll to Top