Proizvodi 

Pogledajte naš sertifikat za kvalitet

Proizvodni program

Poslednjih godina, uporedo sa sve kompleksnijim razvojem društva i privrede, javlja se i sve veća potreba za očuvanjem prirodnih resursa, a naročito toplotne energije, što znači njena pravilna i nesmetana distribuciju do svakog potrošača, bilo da je to manja porodična kuća ili neki veći stambeni ili poslovni objekat.

Naš proizvodni program obuhvata podstanice malih, srednjih i velikih toplotnih kapaciteta. Kompletna merno-regulaciona oprema je od od renomiranih svetskih proizvođača kakvi su Samson, Axioma, Sontex. Svoj kvalitet usluga smo i potvrdili sticanjem SRPS ISO 9001:2015 sertifikata za kvalitet. Toplotne podstanice na primarnoj strani izrađujemo prema važecim propisima i tehnickim uslovima JKP “Beogradske elektrane” i ravanskog su tipa. 

Izrada i isporuka toplotne podstanice

Podstanice različitih kapaciteta izrađujemo u našem proizvodnom pogonu kao jedan kompletan proizvod na samonosećoj konstrukciji i takve isporučujemo na traženu adresu krajnjeg korisnika. Mogu se izrađivati u širokom spektru dimenzija. Završni priključci podstanice su prilagođeni priključcima izabranog pločastog izmenjivača toplote, a orijentacija podstanice je diktirana mestom toplovodnog priključka. Po potrebi primarnu stranu podstanice povezujemo sa toplovodnim priključkom.

Pre isporuke vrši se test instalacije na ispitni pritisak (p isp =1.5xPN) sa izradom zapisnika i prateće tehničke dokumentacije. Na rad naših proizvoda dajemo punu garanciju i servisiranje od godinu dana.

Rad naših toplotnih podstanica je u potpunosti automatizovan i prilagođen traženim uslovima, a zasnovan je primenom elektronskih regulatora i intelegentnih programskih kartica. Oprema se odabira tako da pruža veću dugotrajnost sistema, čime se štedi i vreme i novac.

Naše podstanice omogućavaju preciznije merenje i kontrolu toplotne energije. Na podstanici je predviđena obavezna ugradnja merila toplotne energije i uređaja za komunikaciju i daljinski prenos podataka kao dodatna opcija.

Cilj Rarex company je da podeli i predstavi jedan sasvim zreo i razuman nacin ovakve sisteme instalacija sa svim buducim zainteresovanim korisnicima.

Spratne toplotne stanice

Rarex spratne stanice su prilagođene za sisteme jednocevnog grejanja, kao i za sisteme dvocevnog grejanja sa glavnom centralnom vertikalom.

Paketne toplotne podstanice

Prema specifičnim zahtevima kupca izrađujemo i podstanice paketnog 3D tipa, koje imaju na sebi kompletan primarni i sekundarni razvod prema parametrima…

Mini toplotne podstanice

Regulator upravlja radom elektromotornog pogona, i menja protok vode kroz podstanicu u funkciji spoljne temperature.

Kako do nas?

Adresa

Branka Pešića 11
11080 Zemun

Radno vreme

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Telefon / Fax