Izvođenje radova

Rarex Company izvodi sve vrste termotehničkih instalacija; grejanje, toplotne podstanice, toplovodi, automatika, klimatizacija i ventilacija, kotlarnice na čvrsto, tečno i gasovito gorivo, centralna priprema tople vode.

Naše preduzeće je opremljeno transportim sredstvima, opremom i alatima potrebnim za montažu: svih vrsta cevovoda, individualnih kotlarnica, toplotnih podstanica, radijatorskog, podnog i vazdušnog grejanja, ventilator konvektora (fan-coil), klima komora i solarnog grejanja.

U Rarex Company su zaposleni inženjeri i monteri sa dugogodišnjim iskustvom na poslovima iz ove oblasti. Posebno ističemo veliki broj izvedenih kućnih instalacija etažnog i centralnog grejanja u stambeno-poslovnim objektima, kućama i stanovima.

Da bi ste dobili ponudu za izvođenje potrebno je dogovoriti izlazak na objekat, njegovo snimanje, a zatim i davanje ponude. Za objekte koji poseduju već urađen projekat instalacije centralnog grejanja dovoljno je dostaviti kopiju predmera i predračuna iz projekta. U slučaju snimanja objekta, Investitoru se predaje detaljna specifikacija sa potrebnom opremom za ugradnju. Tehničko rešenje instalacije se zadržava do trenutka prihvatanja ponude. Izlazak na objekat, proračun i izrada ponude su besplatni.

Kako do nas?

Adresa

Branka Pešića 11
11080 Zemun

Radno vreme

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Telefon / Fax