Spratne toplotne stanice

Rarex spratne stanice za distribuciju
i pojedinačno očitavanje toplote

Sve je učestaliji pristup rešavanja problema koji su vezani za stvarno utrošenu toplotnu energiju. Trend rasta cena energenata i korisne energije ukazuju na to da je neophodno pristupiti novom konceptu, pri čemu Rarex Company nudi jednostavan i savremen način pristup ocitavanja toplotne energije, sasvim efikasno, brzo i bez narušavanja unutrašnjeg komfora.

Rarex spratne stanice su prilagođene su za sisteme jednocevnog grejanja, kao i za sisteme dvocevnog grejanja sa glavnom centralnom vertikalom. Idealne su za smeštaj u stepenišnom prostoru objekta. Svojim tehničkim rešenjem omogucavaju ocitavanje pojedinacne potrošnje toplote za svaki stan ugradnjom ultrazvucnog ili turbinskog merila toplote. Funkcionalnost i jednostavnost spratne stanice istovremeno krasi i dopadljliv dizajn.

Prilikom naručivanja i dimenzionisanja neophodno je unapred znati strukturu i broj stanova, kao i veličinu stepenišnog prostora. Isto tako, ovakve spratne stanice se mogu snabdeti i kolektorskim sistemom podnog grejanja, pri čemu se na taj nacin može obezbediti nezavisnost od radijatorskog grejanja.

Kako do nas?

Adresa

Branka Pešića 11
11080 Zemun

Radno vreme

Pon – Pet: 8:00 – 16:00

Telefon / Fax